Contact - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen Twitter - SF Budgetcoach Facebook - SF Budgetcoach
Vrijblijvend intakegesprek?

Bedrijven

Bedrijven krijgen steeds vaker te maken met werknemers die financiële problemen hebben. Door alert te zijn op signalen die kunnen wijzen op financiële problemen, kunt u problemen van medewerkers eerder herkennen, erger voorkomen en wellicht (helpen) oplossen.

Financiële problemen kunnen onder meer leiden tot:

  • Stress
  • Ziekteverzuim
  • Loonbeslag
  • Voorschotten
  • Fraude en diefstal
  • Het kan ook zijn dat een werknemer geld leent van collega’s en dit niet terugbetaalt. Dit kan de onderlinge verstandsverhouding tussen uw werknemers verslechteren.

Hier kan uw onderneming onder lijden.

Dit kost u als werkgever geld!

U hebt er dus alle belang bij de financiële problemen van een werknemer te herkennen en deze te helpen oplossen of op z’n minst te voorkomen dat ze verergeren. U kunt uw werknemers wijzen op het bestaan van de budgetcoach en hen de diensten van de budgetcoach aanbieden om hun zaken weer op orde te brengen.

Daarnaast kunt u ook een algemene informatiebijeenkomst beleggen, waarin ik uw medewerkers uitleg geef over diverse financiële zaken.

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.
 

SF Budgetcoach

Simone Freriksen
E: info@sf-budgetcoach.nl
T: 06 146 426 53
KvK: 588 175 22

Ouders onwetend over eigen risico kind

Veel ouders weten niet dat voor hun kind geen eigen risico hoeft te worden betaald als zoon of dochter voor een behandeling naar het ziekenhuis moet. Dat blijkt uit een onderzoek van Geld.nl

© 2019 SF Budgetcoach - Sitemap - Veelgestelde vragen - Contact - Disclaimer - Algemene voorwaarden