Contact - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen Twitter - SF Budgetcoach Facebook - SF Budgetcoach
Vrijblijvend intakegesprek?

Woningcorporaties

Vermoedt u dat een van uw huurders financiële problemen heeft? Wordt aan het betalen van huur of aan andere financiële verplichtingen steeds te laat voldaan?

Of valt het u op dat de levensstandaard van uw cliënt is gedaald? Deze situatie kan makkelijk escaleren, zodat uw huurder zijn financiële verplichtingen niet meer kan nakomen. Voor u het weet staat u met andere schuldeisers in de rij om via een incassobureau achterstallige betalingen te vorderen.

Dit kost veel tijd en geld.

U hebt er dus alle belang bij de financiële problemen van een huurder te herkennen en deze te helpen voorkomen of op te lossen! Een budgetcoach kan u daarbij helpen. Ik geef uw huurder meer inzichten in zijn financiën en zorg ervoor dat hij grip krijgt op zijn eigen geld. Daardoor wordt de kans op herhaling van de problemen sterk beperkt.

Hebt u een kantoor of spreekruimte vrij, dan kan ik ook af en toe een inloopochtend bij u houden voor uw huurders met financiële vragen.

Hebt u vragen over wat een budgetcoach voor u en uw huurders kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.
 

SF Budgetcoach

Simone Freriksen
E: info@sf-budgetcoach.nl
T: 06 146 426 53
KvK: 588 175 22

Ouders onwetend over eigen risico kind

Veel ouders weten niet dat voor hun kind geen eigen risico hoeft te worden betaald als zoon of dochter voor een behandeling naar het ziekenhuis moet. Dat blijkt uit een onderzoek van Geld.nl

© 2019 SF Budgetcoach - Sitemap - Veelgestelde vragen - Contact - Disclaimer - Algemene voorwaarden