Contact - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen Twitter - SF Budgetcoach Facebook - SF Budgetcoach
Vrijblijvend intakegesprek?

Wie ben ik

Mijn naam is Simone Freriksen, woonachtig in Almelo en ik ben gecertificeerd budgetcoach.

Mijn achtergrond

Jarenlang gewerkt bij financiële instellingen en jaren debetstandenbeheer voor particulieren gedaan. Tot het moment kwam, dat ik dacht: ‘Dit kan ook anders.’ Gevolg? De opleiding basis budgetteren gedaan en als vrijwilliger aan het werk gegaan; heb daar ook een cursus voor gedaan. Ben daarna de opleiding budgetcoach gaan doen en heb mijn certificering gehaald.

 
Simone Freriksen

Mijn doel?

Mensen leren om hun eigen financiën te regelen. Samen kijken hoe het zit met de inkomsten en uitgaven, waar kan erop bespaard worden en waar kan er meer inkomen geregeld worden.

Het samen doen is voor mij belangrijk.

Er zijn genoeg instellingen die budgetbeheer hebben en het budget voor hun cliënten regelen. Dit lost de oorzaak van het probleem echter niet op. Ik wil het daarom samen doen en u leren het budget zelf te beheren. Zo voorkomt u problemen in de toekomst.

Hebt u een bedrijf en weet uw werknemer of uw cliënt even niet meer hoe hij/zij rond moet komen? Wordt er loonbeslag gelegd op het loon van een van uw werknemers? Ook hen kan ik helpen.

Neem vrijblijvend contact op, dan kijken we wat ik voor u kan betekenen.

SF Budgetcoach

Simone Freriksen
E: info@sf-budgetcoach.nl
T: 06 146 426 53
KvK: 588 175 22

Ouders onwetend over eigen risico kind

Veel ouders weten niet dat voor hun kind geen eigen risico hoeft te worden betaald als zoon of dochter voor een behandeling naar het ziekenhuis moet. Dat blijkt uit een onderzoek van Geld.nl

© 2019 SF Budgetcoach - Sitemap - Veelgestelde vragen - Contact - Disclaimer - Algemene voorwaarden